luni, 5 aprilie 2010

Melicovici 'blog: Protest impotriva noului format Netlog, absolut enervant

Melicovici 'blog: Protest impotriva noului format Netlog, absolut enervant

Un comentariu:

  1. Multe persoane au raspuns binenteles, asa cum au dorit sa inteleaga acest material.

    Nu mi-am propus sa arat ca personalitatile politice o iau la fuga, atunci cand aud sau sunt invitate de cei de la postul OTV, ci faptul ca nu sunt interesate de "Legea Cojocaru", proiect social-economic de iesire din criza a romanilor si de asigurare a prosperitatii acestora. Dupa cum stiti, Legea Cojocaru nu este agreata in prezent de politicieni, reprezentantii mass-media si binenteles de mogulii acestora.
    Numai cei de la POSTUL POPULAR OTV, au reusit datorita distinsului moderator Barbu Tudor, sa ajunga in centrul atentiei publice prin prezentarea acestei variante de sustinere a intereselor cetatenilor despagubiti in anii anteriori prin diverse metode si mijloace...

    Cred ca "prostimea" va reusi odata cu sustinerea noului referendum sa ia atitudine hotarata si sa scuture sistemul politic, sper ca va incerca sa-si apere drepturile si sa instaureze noua ordine, protectie sociala si libertate prin infiintarea unui partid, la fel cum se intampla in tarile democratice dezvoltate si civilizate.

    Acesta este mesajul fondatorului campaniei de informare cu caracter permanent, "MERITUL CETATEANULUI PUTERNIC" care a fost initiata in premiera pe site-ul NETLOG,

    http://ro.netlog.com/mihaigeorgevici

    de catre reprezentantii societatii civile din tara si strainatate si a reusit performanta de a aduna un numar de peste 11.000 de sustinatori (pana in februarie 2010, cand contul 2007 Migis1 a fost blocat), polarizand atentia publica nu doar prin numarul relativ egal cu cel al rasculatilor de la 1907, ci prin efectele sale concrete si vizibile, in interesul binelui public.

    Ec. MIHAI GEORGEVICI,
    Presedintele Fundatiei MCP
    (MASS COMMUNICATION POWER)

    RăspundețiȘtergere